Pixel Buds 2: Η νέα γενιά earbuds απέναντι στα AirPods

Η δεύτερη γενιά των Pixel Buds της Google αποκαλύφθηκε επίσημα μαζί με τα Pixel 4 και Pixel 4 XL, δύο χρόνια μετά την πρώτη απόπειρα της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα. Αυτή τη φορά έχουν γίνει πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις και αποδεικνύεται ότι η Google δεν αστειεύεται.

Τα Pixel Buds 2 δεν ενώνονται πλέον μεταξύ τους με καλώδιο, αλλά κάθονται ξεχωριστά το καθένα σε κάθε αυτί. Η πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό Google Assistant δεν απαιτεί άγγιγμα στο ακουστικό, καθώς είναι μόνιμα σε κατάσταση αναμονής και ενεργοποιείται άμεσα μόλις πεις τη φράση “OK, Google”. Εκτός από τις κλασικές λειτουργίες του Google Assistant, τα Pixel Buds 2 υποστηρίζουν τη δυνατότητα μετάφρασης των συνομιλιών που συλλαμβάνουν τα μικρόφωνα σε πραγματικό χρόνο!

Η σύνδεση τους με το smartphone γίνεται μέσω Bluetooth, το οποίο είναι τόσο μεγάλης εμβέλειας που σου επιτρέπει να μένεις συνδεδεμένος ακόμη και από τρία δωμάτια μακριά σε κλειστό χώρο. Η αυτονομία τους είναι αρκετή για 5 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής με μια φόρτιση και η θήκη φόρτισης σου παρέχει μπαταρία για ακόμη 24 ώρες.

Στο θέμα των επιδόσεων, η Google υπόσχεται άψογο ήχο με πλούσια μπάσα και καθαρές υψηλές συχνότητες, ενώ υπάρχει ένα μικρό κενό στο κάτω μέρος τους για να εισέρχεται μια μικρή ποσότητα από τον ήχο στο περιβάλλον. Υπάρχε, επίσης, επιλογή για τη λειτουργία Adaptive Sound που προσαρμόζει δυναμικά τον ήχο καθώς μετακινείσαι από ήσυχο σε θορυβώδες περιβάλλον. Τέλος, το μικρόφωνο είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να εντοπίζει την ομιλία από τις κινήσεις του σαγονιού για να μην επηρεάζεται η ποιότητα όταν βρίσκεσαι σε εξωτερικούς χώρους.

Τα Pixel Buds 2 θα κυκλοφορήσουν το 2020 σε τιμή $179.

Loading