Pixel Fold: Επίσημα αποκαλυπτήρια από τη Google

Κατά την προσφιλή της τακτική, η Google δεν περιμένει την ημερομηνία παρουσίασης για να αποκαλύψει τις νέες συσκευές της. Με αφορμή τον εορτασμό της Star Wars Day (May the fourth be with You), η εταιρεία έκανε το λογοπαίγνιο της για να μας δείξει το πολυαναμενόμενο πρώτο foldable smartphone της, το Pixel Fold.

pixel-fold-official-2.jpg

Δεν βλέπουμε κάποια διαφορά σε σύγκριση με τα CAD renders που διέρρευσαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά επιβεβαιώνουμε πως το Pixel Fold θα είναι όντως ιδιαίτερα λεπτό, με γυαλιστερό φινίρισμα στις πλευρές και το camera module στο πίσω μέρος. Η επιλογή αυτή είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακή για το μάτι, αλλά ταυτόχρονα το καθιστά πιο ευάλωτο σε γρατζουνιές και μικροχτυπήματα.

pixel-fold-official-3.jpg

Το Pixel Fold θα παρουσιαστεί επίσημα στις 10 Μαΐου 2023 στο πλαίσιο του συνεδρίου Google I/O 2023 και αναμένεται με εξωτερική οθόνη 5.8’’ OLED FHD+ 120Hz, εσωτερική εύκαμπτη οθόνη 7.6’’ FHD+ 120Hz, επεξεργαστή Google Tensor G2, 12GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 64MP και λειτουργικό σύστημα Android 13. Οι φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη Ιουνίου με τιμή $1799.

pixel-fold-official-1.jpg


Loading