PlayStation 5: Δείτε το launch trailer για τη νέα γενιά

Η απάντηση της Sony στον σημερινό “βομβαρδισμό” των unboxing videos του Xbox Series X έρχεται με το επίσημο launch trailer για το PlayStation 5. Ο τίτλος είναι ξανά “Play Has No Limits” και ο σχολιασμός γίνεται από τον rapper Travis Scott. Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε κάτι συγκεκριμένο στο video, αφού η Sony για μια ακόμη φορά επιλέγει έναν αφηρημένο τρόπο για να περάσει το μήνυμα ότι το PS5 θα ανοίξει νέους ορίζοντες στους gamers.

Αναμφίβολα το hype είναι πολύ μεγάλο για το PlayStation 5, αλλά σε τελική ανάλυση θα φανεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες αν θα δικαιώσει τις πομπώδεις εξαγγελίες της Sony και αν θα καταφέρει στον κύκλο ζωής του να ξεπεράσει το PS4.

Μιας και αναφέραμε το προηγούμενο μοντέλο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει ξεπεράσει τα 113.8 εκατ. πωλήσεις από το Νοέμβριο του 2013 και μάλιστα πωλήθηκαν 1.5 εκατ. τεμάχια παγκοσμίως μέσα στο τελευταίο τρίμηνο, παρά την προσμονή για το PS5.

Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου 2020.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading