PlayStation 5: Διαθέσιμες στην πρεμιέρα εφαρμογές Netflix, Spotify, Apple TV και Disney+

Σαφέστατα ο περισσότερος κόσμος περιμένει το PlayStation 5 για να απολαύσει μια νέα εμπειρία gaming, ωστόσο, η νέα παιχνιδοκονσόλα της Sony θα ενσωματώνει και δημοφιλείς υπηρεσίες streaming για να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, να ακούς μουσική ή να παρακολουθείς videos και game streams.

Η εταιρεία αποκάλυψε σήμερα τις εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες στην πρεμιέρα του PlayStation 5 και συγκεκριμένα έχουμε τα Apple TV, Disney+, Netflix, Spotify, Twitch και YouTube. Επίσης, η Sony διευκρίνησε πως θα μπορούμε να ακούμε μουσική από το Spotify μέσα στα παιχνίδια που παίζουμε, θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσου διαμοιρασμού των game streams στα Twitch και YouTube, ενώ το νέο Control Center θα διευκολύνει σημαντικά τη διαχείριση των εφαρμογών.

Σε μεταγενέστερη ημερομηνία θα προστεθούν εφαρμογές Amazon Video, Hulu, MyCanal και Peacock, αλλά υποθέτουμε ότι θα δούμε πολλές περισσότερες στους επόμενους μήνες. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν οι εφαρμογές της πρεμιέρας θα είναι προεγκατεστημένες στο PS5.

Τέλος, η Sony αποκάλυψε και το PS5 Media Remote, ένα τηλεχειριστήριο με ξεχωριστά κουμπιά για άμεση πρόσβαση στα Disney+, Netflix, Spotify και YouTube, το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του PlayStation 5 σε τιμή €29.99.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Sony]

Loading