PlayStation 5: Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προπαραγγελίες

Sony και Microsoft εξακολουθούν να παίζουν τη γάτα με το ποντίκι σε ό,τι αφορά την τιμολόγηση και την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας των PS5 και Xbox Series X, και κάπου έχει αρχίσει να κουράζει όλη αυτή η ιστορία. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η απόφαση της Sony να ανοίξει τη φόρμα αιτήσεων για τις προπαραγγελίες του PS5 στις ΗΠΑ.

Προσέξτε, δεν πρόκειται για πραγματικό άνοιγμα προπαραγγελιών, αλλά για μια πρώτη ας την πούμε ενημέρωση για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει η εταιρεία όταν θα είναι έτοιμη να δεχτεί παραγγελίες για το PlayStation 5. Ουσιαστικά, οι χρήστες δηλώνουν το username που χρησιμοποιούν στο PSN και η Sony θα επιλέξει κάποιους από αυτούς με “κριτήριο το ενδιαφέρον και τη δραστηριότητα που είχαν δείξει παλαιότερα για τα προϊόντα PlayStation” για να προχωρήσουν στη διαδικασία προπαραγγελίας του PS5 και διάφορων αξεσουάρ.

Σημειώστε, όμως, ότι ακόμη και αν λάβουν πρόσκληση από τη Sony δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορούν όντως να προπαραγγείλουν το PS5! Η εταιρεία διευκρινίζει πως κάθε πρόσκληση είναι ενεργή για μικρό χρονικό διάστημα, θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων και υπάρχουν οι εξής περιορισμοί στην προπαραγγελία για κάθε PSN ID:

  • 1 PS5 ή PS5 Digital Edition
  • 2 DualSense wireless controllers
  • 2 DualSense charging stations
  • 2 Pulse 3D wireless headsets
  • 2 Media remotes
  • 2 HD cameras

Καταλαβαίνουμε τα όρια στις ποσότητες που μπορεί να προπαραγγείλει ο κάθε χρήστης, αλλά το γεγονός ότι η Sony δεν εγγυάται απόθεμα για όλους τους ενδιαφερόμενους και περιορίζει τη διαδικασία αποκλειστικά στις ΗΠΑ (μπορούμε και εμείς να συμμετέχουμε από άλλες χώρες, αλλά θα το στείλουν μόνο σε διεύθυνση στις ΗΠΑ), ενδεχομένως να σημαίνει ότι η πρώτη φουρνιά θα είναι μικρή σε ποσότητα για να καλύψει τη ζήτηση.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προπαραγγελία του PS5

[Sony]

Loading