PlayStation Stars: Το loyalty πρόγραμμα της Sony που σε ανταμοίβει για τις ώρες που παίζεις PlayStation

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα το δικό της loyalty πρόγραμμα με σκοπό να ανταμοίψει τους gamers που ξοδεύουν ώρες της ζωής τους παίζοντας video games στις παιχνιδοκονσόλες της. Η ονομασία του είναι PlayStation Stars και ουσιαστικά πρόκειται για πόντους που μαζεύεις παίζοντας και μπορείς στη συνέχεια να εξαργυρώσεις στο PlayStation Store για να αγοράσεις επιλεγμένα προϊόντα, να αποκτήσεις digital collectibles ή να γεμίσεις το πορτοφόλι σου.

Στην ανακοίνωση της, η Sony αναφέρει πως οι gamers μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στο PlayStation Stars και να μαζεύουν πόντους ολοκληρώνοντας αποστολές όπως τουρνουά και συλλογή τροπαίων. Τονίζει, επίσης, ότι τα digital collectibles δεν μπορούν να πωληθούν ή να δοθούν σε άλλους χρήστες.

Αντίστοιχα προγράμματα τρέχουν εδώ και αρκετό καιρό οι Microsoft και Nintendo. Στο Xbox είναι το Microsoft Rewards όπου μαζεύεις πόντους αγοράζοντας παιχνίδια ή παίζοντας και συμμετέχοντες σε διάφορα quests. Για τη Nintendo υπάρχει το My Nintendo που ανταμοίβει τους χρήστες όταν πραγματοποιούν αγορές, όταν παίζουν mobile games της εταιρείας και όταν χρησιμοποιούν άλλες υπηρεσίες της.

Το πρόγραμμα PlayStation Stars ανοίγει σταδιακά σε διάφορες χώρες και για την ώρα δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Ευελπιστούμε ότι θα το δούμε σύντομα για να μην πηγαίνουν χαμένες τόσες «εργατοώρες» στο PlayStation.

[Sony]

Loading