PlayStation VR2: Η Sony θα φέρει υποστήριξη για PCs!

Η Sony είναι η μόνη κατασκευάστρια παιχνιδοκονσολών που προσφέρει σήμερα μια ολοκληρωμένη λύση εικονικής πραγματικότητας τόσο στα συστήματα της τελευταίας όσο και της τρέχουσας γενιάς. Ωστόσο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στις κονσόλες PlayStation, διαχωρίζοντας τους κατόχους τους από τον πλούτο των διαθέσιμων τίτλων εικονικής πραγματικότητας για PC. Παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να αλλάξει από φέτος.

Σε μια ανάρτηση στο blog που ανακοίνωσε περισσότερα παιχνίδια για το PlayStation VR2 (PSVR 2), η Sony έριξε αθόρυβα την είδηση ότι αυτή τη στιγμή διεξάγονται δοκιμές για την επίσημη υποστήριξη του headset από PCs.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τη δυνατότητα για τους παίκτες του PS VR2 να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετα παιχνίδια στον υπολογιστή, ώστε να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών εκτός από τους τίτλους PS VR2 που είναι διαθέσιμοι μέσω του PS5. Ελπίζουμε να καταστήσουμε αυτή την υποστήριξη διαθέσιμη το 2024, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.

Εκτός αν η Sony σχεδιάζει να ανοίξει το δικό της VR marketplace στα PC, φαίνεται ότι οι κάτοχοι του PlayStation VR2 headset θα μπορούν να παίζουν στο SteamVR και σε άλλους τίτλους συνδέοντας το hardware τους σε ένα PC όπως κάθε άλλο VR headset.

[Sony]

Loading