POCO by Xiaomi: Αυτό είναι το νέο brand της εταιρείας, ντεμπούτο με το Pocophone F1

Εδώ και μερικές εβδομάδες ακούμε για το Xiaomi Pocophone F1, το φθηνότερο smartphone με επεξεργαστή Snadpragon 845 που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, και σιγά σιγά συμπληρώνεται το παζλ σχετικά με την περίεργη ονομασία που διάλεξε η κινέζικη εταιρεία.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Jan Mani, το POCO θα είναι το νέο brand από τη Xiaomi που θα βάλει κάτω από την ομπρέλα του ισχυρά, αλλά πολύ προσιτά smartphones. Με δεδομένο ότι ούτως ή άλλως οι ναυαρχίδες της εταιρείας κοστολογούνται αρκετά φθηνότερα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της (κοντά στα €400-500), τα smartphones του brand POCO αναμένονται ως επί το πλείστον παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή μεταξύ €300-400. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Xiaomi θα ακολουθήσει ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό των Huawei - Honor.

Σε ό,τι αφορά το Xiaomi Pocophone F1, αυτό αναμένεται με οθόνη 5.99'' IPS Full HD+ με notch, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 845, επεξεργαστή γραφικών Adreno 630 GPU, 6GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), dual κάμερα 12MP + 5MP, εμπρόσθια κάμερα 20MP με τεχνολογία Super Pixel, αισθητήρα υπερύθρου στην πρόσοψη για προηγμένο βιομετρικό ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου υποβοηθούμενο από τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, μπαταρία 4000mAh και λειτουργικό σύστημα MIUI 10 βασισμένο στο Android 8.1 Oreo.

Loading