POCO F2 Pro: Επίσημη παρουσίαση στις 12 Μαΐου 2020

Τον περασμένο Ιανουάριο, η POCO αυτονομήθηκε από τη Xiaomi και τον επόμενο μήνα παρουσίασε επίσημα το POCO X2. Παρόλα αυτά, το κοινό περίμενε κάτι περισσότερο από ένα rebranded Redmi K30 και συγκεκριμένα όλοι ήθελαν να δούν έναν άξιο διάδοχο του POCO F1. Το τελευταίο είχε ξεχωρίσει πριν από δύο χρόνια διότι κατάφερε να ενσωματώσει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά διατηρώντας την τιμή του σε πολύ χαμηλά επίπεδα χάριν στην όχι και τόσο premium κατασκευή του.

Το ζήτημα με την αυτόνομη, πλέον, POCO είναι αν θα έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο στους καταναλωτές ή αν απλά θα επαναλανσάρει smartphones της Redmi με το δικό της brand. Γι’ αυτό περιμένουμε την αυριανή online παρουσίαση του POCO F2 Pro με μεγάλο ενδιαφέρον και ευελπιστούμε να μην βγουν αληθινές οι φήμες ότι πρόκειται για ένα rebranded Redmi K30 Pro.

Προσέξτε, δεν λέμε ότι το Redmi K30 Pro είναι μια κακή συσκευή και δεν θα μπορούσε να είναι με οθόνη 6.67’’ AMOLED, pop-up κάμερα, επεξεργαστή Snapdragon 865, 6/8GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο. Απλά για να έχει νόημα ύπαρξης η POCO σαν εταιρεία θα πρέπει να προσφέρει και κάτι διαφορετικό από τις άλλες θυγατρικές της Xiaomi.

Όπως και να ‘χει, αύριο θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις μας.


Loading