POCO M3: Αποκαλυπτήρια αύριο με οθόνη 6.53'', Snapdragon 662 και μπαταρία 6000mAh

Για αύριο 24 Νοεμβρίου 2020 είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του POCO M3, αλλά η ίδια η POCO προχώρησε σήμερα σε αποκαλύψεις τόσο για την εμφάνιση της συσκευής, όσο και για κάποια βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά μέσα από teaser video και posters.

Το POCO M3 δεν θα είναι τελικά κάποιο rebrand συσκευής της Xiaomi, καθώς είναι το πρώτο smartphone του ομίλου που διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 662, ενώ ο σχεδιασμός στο πίσω μέρος μας δείχνει ένα ιδιαίτερο camera module με τρεις αισθητήρες που καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της πλάτης και φέρει δεξιά το logo της εταιρείας.

Εκτός από αυτά, η POCO αποκάλυψε ότι θα έρθει με οθόνη 6.53’’ και τεράστια μπαταρία xωρητικότητας 6000mAh. Υπομονή μέχρι αύριο για όλες τις λεπτομέρειες!


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading