POCO X3 Pro: Διέρρευσαν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου value-for-money smartphone

Την προσεχή Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του POCO X3 Pro, αλλά ήδη έχουν διαρρεύσει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και επιβεβαιώνεται πως θα είναι το πρώτο με τον νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 860.

Στα υπόλοιπα θα δούμε οθόνη 6.67’’ FHD+ AMOLED 120Hz με επικάλυψη Gorilla Glass 6, 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 (επέκταση με microSD έως 1TB), τετραπλή κάμερα 48MP + 8MP ultrawide + 2MP depth + 2MP macro, εμπρόσθια selfie κάμερα 20MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, 2x ηχεία stereo με υποστήριξη τεχνολογίας Hi-Res Audio, WiFi 5, Bluetooth 5, NFC, GPS, 4G, λειτουργικό σύστημα Android 11 με MIUI 12.5, μπαταρία 5160mAh με φορτιστή 33W, υποδοχή USB Type-C και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά.

Στην καταχώρηση του Shopee αναφέρεται και το νέο σύστημα ψύξης LiquidCool 1.0 Plus, για το οποίο υποθέτουμε ότι θα γίνει ιδιαίτερη μνεία στη μεθαυριανή παρουσίαση. Πέραν των πολύ αξιόλογων τεχνικών χαρακτηριστικών, αυτό που θα κάνει το POCO X3 Pro να ξεχωρίσει θα είναι η τιμή του, μιας και θα κινηθεί κοντά στο όριο των €300. Σε αντίθεση, πάντως, με τους ανταγωνιστές του, το νέο smartphone της POCO δεν θα υποστηρίζει δίκτυα 5G.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading