Pokémon Unite: Το δωρεάν MOBA τον Ιούλιο στο Switch, το Σεπτέμβριο σε Android και iOS

Ένας χρόνος πέρασε από τα αποκαλυπτήρια του Pokémon Unite, ένα δωρεάν MOBA για συσκευές Android, iOS και Nintendo Switch, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάτι νεότερο για την κυκλοφορία του. Πριν από λίγη ώρα, ωστόσο, η Pokémon Company ανακοίνωσε ότι θα το δούμε στο Nintendo Switch από τον Ιούλιο και στις mobile πλατφόρμες από το Σεπτέμβριο, και μάλιστα με δυνατότητα cross-platform multiplayer χωρίς να χρειάζεται συνδρομή Nintendo Switch Online.

Το Pokémon Unite αφορά μάχες 5 εναντίον 5 σε turn based στυλ, με τους gamers να προσπαθούν να πιάσουν “άγρια” Pokémon ακολουθώντας τις προκαθορισμένες γραμμές, να αναβαθμίσουν τα στατιστικά και τις ικανότητες τους, αλλά και να αντιμετωπίσουν τους αντίπαλους παίκτες παρεμποδίζοντας τις δικές τους αντίστοιχες ενέργειες. Οι μάχες γίνονται στο μυθικό νησί Aeos και κατά τη διάρκεια τους οι παίκτες μπορεί να εντοπίσουν την πηγή ενέργειας για να εξελίξουν τα Pokémon τους.

Θα υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης, καθώς ξεκινάς από Beginner και φτάνεις έως Master, με την επιτυχία να έρχεται μαζεύοντας πόντους σε κάθε μάχη και ανεβαίνοντας στις σχετικές βαθμολογίες. Κάθε Pokémon ξεκινά στη μάχη από το Level 1 και προφανώς διαθέτει τα δικά του μοναδικά στατιστικά και προτερήματα (Attacker, Defender, Supporter, Speedster, All-Rounder).

Το Pokémon Unite θα είναι διαθέσιμο δωρεάν, αλλά θα υπάρχει πληθώρα επιλογών για in-app συναλλαγές για όποιον θέλει γρήγορα αποτελέσματα. Θα δούμε στην πράξη, βέβαια, αν θα καταντήσει απαραίτητο να τα “τάξεις” για να έχεις εξέλιξη…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading