Πως να απενεργοποιήσεις την πράσινη κουκίδα «Active Now» στο Messenger

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αποφύγει να ανοίξουμε το Facebook Messenger, γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ορισμένοι καλοθελητές που επιθυμούν πολύωρη κοινωνική - ψηφιακή - αλληλεπίδραση και εκείνη η πράσινη κουκίδα κάτω από τη φωτογραφία μας που υποδεικνύει το Active Now μας καθιστά εύκολα θύματα.

Η «μυστική συνταγή» βρέθηκε και είναι εύκολο πλέον να εξαφανιστείτε από ενεργοί χρήστες στο Messenger, όταν το επιθυμείτε.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Active Now στο Messenger σε desktop

  • Επιλέξτε το εικονίδιο του Messenger που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας.
  • Στην συνέχεια, κάντε κλικ στο «...» που εμφανίζεται στο μενού.
  • Θα εμφανιστούν οι ρυθμίσεις της συνομιλίας, τότε μεταβείτε την επιλογή «Απενεργοποίηση Ενεργής Κατάστασης».

Μπορείτε, μάλιστα, να επιλέξετε εάν θα απενεργοποιήσετε την κατάσταση για όλους ή εάν θα επιλέξετε συγκεκριμένους χρήστες που δεν θέλετε να σας βλέπουν ως ενεργούς ή να δημιουργήσετε μία λίστα με χρήστες που θα μπορούν να βλέπουν την ενεργή σας κατάσταση.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Active Now στο Messenger σε κινητά

  • Πατήστε πάνω στη φωτογραφία του προφίλ σας.
  • Επιλέξτε το «Ενεργή Κατάσταση» και εν συνεχεία, αλλάξτε τη λειτουργία, εάν θέλετε να την απενεργοποιήσετε.

*Ακολουθήστε τοTechgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading