Project Sandcastle: Φέρνει το Android OS στα iPhone!

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα έτρεχε το λειτουργικό σύστημα Android σε ένα iPhone, τώρα μπορείτε να λύσετε τη απορία σας χάριν στο Project Sandcastle! Αρκεί να έχετε στην κατοχή σας ένα iPhone 7 ή iPhone 7 Plus και να ακολουθήσετε τη διαδικασία της ομάδας ανάπτυξης του project.

Το κυριότερο βήμα είναι να πραγματοποιήσεις jailbreak στο iPhone 7 ή 7 Plus με το checkra1n, επομένως, αποκτάς πρόσβαση στο bootloader της συσκευής και από εκεί μπορείς να εγκαταστήσεις μια έκδοση του Android OS. Η συγκεκριμένη έκδοση της ομάδας είναι για την ώρα ημι-λειτουργική, διότι παρουσιάζονται ορισμένα προβλήματα σε σημαντικά χαρακτηριστικά του συστήματος, όπως το Bluetooth, η GPU, η κεραία και η κάμερα.

Το Project Sandcastle βρίσκεται για την ώρα σε έκδοση beta, επομένως, μπορούμε να περιμένουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον και γιατί όχι, να γίνει διαθέσιμο και για άλλα μοντέλα iPhone. Για την ώρα, αν έχετε στην κατοχή σας iPhone 7 ή iPhone 7 Plus και δεν το χρησιμοποιείτε, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες από εδώ.

[via]

Loading