Project Triangle Strategy: Το νέο tactical RPG της Square Enix έρχεται το 2022

Η Square Enix αποκάλυψε στο Nintendo Direct ότι ετοιμάζει ένα νέο tactical RPG με τίτλο Project Triangle Strategy, το οποίο αναπτύσσει η ομάδα του Octopath Traveler και μπορεί να θεωρηθεί ως ο πνευματικός διάδοχος του. Η εταιρεία υπόσχεται μια συναρπαστική ιστορία όπου κάθε απόφαση έχει τις επιπτώσεις της στην εξέλιξη της.

Στο Project Triangle Strategy αναλαμβάνεις μια ομάδα μαχητών ως ο Serenoa, κληρονόμος του βασιλείου του Glenbrook, σε μια ιδιαίτερα μπλεγμένη υπόθεση όπου οι επιλογές σου θα κάνουν τη διαφορά.

Στις turn-based μάχες η στρατηγική που ακολουθείς ξεκινά ακόμα και από τη γεωγραφική θέση που επιλέγεις, έτσι ώστε να υπερφαλαγγίσεις ή να κυκλώσεις τον εχθρό ή απλά να πάρεις κάποιο ύψωμα για να αμυνθείς καλύτερα. Θα μπορείς, επίσης, να εκμεταλλευτείς το περιβάλλον και τα στοιχεία του για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς (π.χ. μπορείς να χρησιμοποιήσεις φωτιά για να λιώσεις τον πάγο και στη συνέχεια να πετάξεις μια αστραπή για να προκαλέσεις ηλεκτροπληξία στον εχθρό που πατά εκεί).

Το Project Triangle Strategy θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, αλλά υπάρχει ήδη διαθέσιμο demo.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading