PS Plus: Δωρεάν τα Modern Warfare 2 Campaign Remastered και Fall Guys

Λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο επέλεξε η Sony να αποκαλύψει τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα που έρχεται. Η ανακοίνωση γίνεται κατά βάση την τελευταία Τετάρτη του μήνα, αλλά η εταιρεία αποφάσισε αυτή τη φορά να προβεί στην ανακοίνωση των δωρεάν παιχνιδιών της υπηρεσίας PS Plus για τον Αύγουστο από σήμερα.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εντελώς δωρεάν ένα ολοκαίνουργιο video game, το Fall Guys: Ultimate Knockout, το οποίο κυκλοφορεί στις 4 Αυγούστου 2020. Την ίδια ημέρα θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως “ένα ξεκαρδιστικό multiplayer” με διάφορα ανταγωνιστικά και co-op modes.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι για τον Αύγουστο είναι το Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, το remake του δημοφιλούς fps που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό με αναβαθμισμένα γραφικά. Θα μπορούμε να το κατεβάσουμε από αύριο 28 Ιουλίου 2020 έως και τις 31 Αυγούστου 2020.

Δεν αποκλείεται η επιλογή του Call of Duty να αποτελεί προάγγελο της ανακοίνωσης του νέου επεισοδίου της σειράς, το οποίο διέρρευσε σε ένα promo των Doritos με τίτλο Call of Duty: Black Ops Cold War.

Loading