Ψάχνεσαι για Windows 10 Pro και Office; Ρίξε μια ματιά σε αυτές τιμές

Πέρασαν κάτι παραπάνω από 4 χρόνια από τότε που η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 και είναι γεγονός ότι αρκετοί χρήστες προτίμησαν να περιμένουν μέχρι να δοκιμαστεί για τα καλά σε βάθος χρόνου το λειτουργικό σύστημα προτού πάρουν την απόφαση να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους. Αυτή η αναμονή, ωστόσο, τους στέρησε τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν το update, με αποτέλεσμα τώρα να χρειάζεται να πληρώσουν για να τ’ αποκτήσουν. Ευτυχώς, όμως, μπορούν να το κάνουν πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Αρκεί μια επίσκεψη στο κατάστημα CDKoffers.com, το οποίο εξειδικεύεται στην πώληση κλειδιών για πληθώρα προϊόντων, όπως λογισμικό της Microsoft και video games για όλες τις πλατφόρμες (Xbox, PlayStation, PC, Steam, Origin, UPlay). Στην τωρινή περίσταση, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι προσφορές στα κλειδιά για Windows 10 Pro και Windows Office 2016 ή 2019.

cdkoffers.jpg

Στις ήδη πολύ χαμηλές τιμές μπορούμε να κερδίσουμε επιπλέον έκπτωση 25% δηλώνοντας το κουπόνι GR25 στο ταμείο πριν το checkout (υπάρχει ειδικό πλαίσιο) για τα ακόλουθα προϊόντα:

Windows 10 Pro OEM Key σε τιμή €9.27

Office 2016 Professional Plus CD Key Global σε τιμή €20.45

Windows 10 PRO OEM + Office 2016 Professional Plus CD Keys Pack σε τιμή €20.85

Office 2019 Professional Plus CD Key Global σε τιμή €24.88

Windows 10 PRO OEM + Office 2019 Professional Plus CD Keys Pack σε τιμή €32.62

Αν πάλι σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα video games, τότε μπορείτε να δηλώσετε το κουπόνι GR3 στο ταμείο για έκπτωση 3% σε οποιαδήποτε αγορά.

Loading