Ψήφισε και εσύ για τα κορυφαία games του PlayStation για το 2020

Σειρά της Sony να ζητήσει από το κοινό να ψηφίσει το καλύτερο παιχνίδι του PlayStation για το 2020, με την εταιρεία να ανοίγει τις δημοσκοπήσεις της μέσα από το επίσημο blog και να δίνει σε όλους τη δυνατότητα να ψηφίσουν στις διάφορες κατηγορίες μέχρι και τα ξημερώματα τις Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τους υποψήφιους που έχει προσθέσει η ίδια σε κάθε κατηγορία, οι επισκέπτες μπορούν να γράψουν από μόνοι τους κάποιο παιχνίδι ή studio που ενδεχομένως θεωρούν πως είναι καλύτερο από τις προτάσεις της Sony και αξίζει να βραβευτεί.

Υπενθυμίζουμε ότι το κοινό έχει αναδείξει ήδη το Ghost of Tsushima ως κορυφαίο παιχνίδι στο πλαίσιο των επερχόμενων The Game Awards 2020 που θα διεξαχθούν στις 10 Δεκεμβρίου 2020, ενώ το The Last of Us Part 2 έχει κερδίσει τον τίτλο του κορυφαίου video game στα Golden Joystick Awards.

Μπορείτε να ψηφίσετε τα κορυφαία games του PlayStation για το 2020 από εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading