Purchase Requests: Νέος τρόπος ελέγχου των συναλλαγών στο Google Play Store

Η Google επιθυμεί να απλοποιήσει ακόμη περισσότερο την διαδικασία πραγματοποίησης αγορών από τα μέλη των οικογενειακών λογαριασμών του καταστήματος Google Play Store που δεν έχουν ρυθμίσει κάποια κοινή μέθοδο πληρωμής.

Η νέα λειτουργία ονομάζεται Purchase Requests και ουσιαστικά αφορά τον καλύτερο δυνατό γονικό έλεγχο των αγορών που επιχειρούν να πραγματοποιήσουν τα παιδιά στις συσκευές τους. Κάθε φορά που ένας χρήστης επιχειρεί να πραγματοποιήσει μια αγορά, θα αποστέλλεται ένα αίτημα για την συναλλαγή στον διαχειριστή του οικογενειακού λογαριασμού σε πραγματικό χρόνο και ο τελευταίος θα έχει την ευχέρεια να εγκρίνει ή να απορρίψει την συγκεκριμένη αγορά.

Σε περίπτωση έγκρισης της αγοράς, ο διαχειριστής θα μπορεί να χρησιμοποιήσει άμεσα τις δικές του μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της εξαργύρωσης Gift Card, ή να κρατήσει σε αναμονή την αγορά για να αποφασίσει αργότερα. Όλα τα αιτήματα και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τα Purchase Requests, θα εμφανίζονται κανονικά στο ιστορικό του οικογενειακού λογαριασμού.

[Google]

Loading