Quiet Mode: Η νέα λειτουργία του Instagram

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram ανακοίνωσε επίσημα μια νέα λειτουργία με ονομασία Quiet Mode, η οποία έρχεται να δώσει στους χρήστες την δυνατότητα να θέσουν όρια στις «ενοχλήσεις» που δέχονται από φίλους και followers.

quiet-mode-instagram-2.jpg

Μόλις ενεργοποιήσει ο χρήστης το Quiet Mode θα σταματήσουν να έρχονται ειδοποιήσεις από το Instagram και θα εμφανιστεί μια ταμπέλα που γράφει “In Quiet Mode” στην εικόνα προφίλ. Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος επιχειρήσει να στείλει προσωπικό μήνυμα θα ενημερώνεται πως δεν πρόκειται να λάβεις ειδοποίηση επειδή είναι ενεργοποιημένο το Quiet Mode. Θα υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού των ωρών που θα είναι ενεργοποιημένο το Quiet Mode και μόλις το απενεργοποιήσεις θα σου εμφανίζεται μια μικρή περίληψη των όσων έχασες.

quiet-mode-instagram.jpg

Στο επίσημο blog αναφέρεται πως το Quiet Mode έχει σχεδιαστεί με βάση τα θέλω των έφηβων χρηστών, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν επιλογές που θα τους βοηθούν να συγκεντρωθούν όταν μελετούν ή στο σχολείο, αλλά και να μην ενοχλούνται τα βράδια. Γι’ αυτό η εφαρμογή θα προτείνει στους έφηβους χρήστες να ενεργοποιήσουν το Quiet Mode όταν διαπιστώσει πως ξοδεύουν πολύ ώρα εκεί.

Το Quiet Mode κάνει πρεμιέρα άμεσα σε ΗΠΑ, Ιρλανδία, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Νέα Ζηλανδία, ενώ σύντομα αναμένεται επέκταση σε περισσότερες χώρες.

[Meta]

Loading