E3

Rainbow Six Extraction: Το νέο επεισόδιο κυκλοφορεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ubisoft δεν άφησε έξω από την παρουσίαση της στην E3 2021 το νέο παιχνίδι της σειράς Rainbox Six, καθώς προχώρησε σε αλλαγή της ονομασίας του και αποκάλυψε ταυτόχρονα την ημερομηνία κυκλοφορίας μαζί με νέο gameplay trailer.

Το Rainbow Six Quarantine μετονομάζεται πλέον σε Rainbow Six Extraction και προκαλεί τους gamers να αντιμετωπίσουν μαζί με την ομάδα τους (έως τρία άτομα) το εξωγήινο παράσιτο Archaen που έχει μετατρέψει σε θανατηφόρα πλάσματα όσους έχει προσβάλει. Φυσικά, το παιχνίδι θα είναι playable και σε solo mode για όσους δεν τη βρίσκουν με τα co-op.

Όλα τα στοιχεία που αφορούν το gameplay είναι γνώριμα από τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς (stealth, gagdets, συνεργασίες με τα μέλη της ομάδας) και θα υπάρχουν 18 Operators, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες και τα δικά του gadgets. Υπάρχει σύστημα level up για να βελτιώνεις τις ικανότητες και τον εξοπλισμό σου, ενώ στο λανσάρισμα θα βρούμε 12 χάρτες και πληθώρα αποστολών.

Το Rainbow Six Extraction θα είναι διαθέσιμο στις 16 Σεπτεμβρίου 2021 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Windows PC με υποστήριξη cross-play μεταξύ των διαφορετικών πλατφορμών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading