Realme GT: Επίσημα αποκαλυπτήρια στο MWC Shanghai

Στο Mobile World Congress 2021 που πραγματοποιήθηκε στη Σανγκάη, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσίασε το νέο της μοντέλο-ναυαρχίδα, Realme GT ανακοινώνοντας παράλληλα τη νέα στρατηγική της με σύνθημα «Διπλή πλατφόρμα – Διπλά Ορόσημα» η οποία θα της επιτρέψει να παρουσιάσει ολοκληρωμένα και συνεκτικά τη μεσαίας και υψηλής κατηγορίας γκάμα προϊόντων της, προσφέροντας έτσι ακόμη περισσότερες επιλογές ισχυρής τεχνολογίας και άρτιου σχεδιασμού στους νέους καταναλωτές της. Ταυτόχρονα, η realme συνεχίζει την ταχεία ανάπτυξή της σε συνέχεια του 2020, κατακτώντας το ορόσημο των 70 εκατομμυρίων χρηστών smartphone παγκοσμίως, μόλις στους δύο πρώτους μήνες του 2021.

Διπλά ορόσημα, «Άλμα» στην αγορά υψηλών προδιαγραφών

Σύμφωνα με την εταιρεία στατιστικών στοιχείων Counterpoint, οι παγκόσμιες αποστολές smartphone της realme για το 2020 ανήλθαν συνολικά σε περισσότερα από 42,4 εκατομμύρια τεμάχια σημειώνοντας ρυθμό ανάπτυξης της τάξεως του 65%, γεγονός που κατέστησε την εταιρεία ως τη μόνη μάρκα smartphone στον κόσμο που θα σημειώσει συνολική ανάπτυξη πάνω από 50%. Και στη νέα αυτή χρονιά, η realme θα επικεντρωθεί στα προϊόντα μεσαίας και υψηλής κατηγορίας, τα οποία θα αποτελέσουν το κρίσιμο πεδίο στόχευσης για την συνολική ανάπτυξη της μάρκας. Πιστή στο πνεύμα του σλόγκαν της «Τόλμησε να κάνεις το άλμα», η realme τολμά και πρόκειται να προσφέρει μία πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων smartphone μεσαίας έως υψηλής κατηγορίας στους νέους καταναλωτές της, τροφοδοτώντας με καινούρια έμπνευση ολόκληρο τον κλάδο.

Για να πετύχει τον σκοπό αυτό, η realme ανακοινώνει επίσημα τη νέα γραμμή στρατηγικής της «Διπλή πλατφόρμα Διπλά Ορόσημα». Στις μεσαίες και υψηλότερες κατηγορίες, η εταιρεία θα αξιοποιήσει στις σειρές προϊόντων της τόσο την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 8 όσο και την κορυφαία πλατφόρμα 5G της MediaTek Dimensity, λανσάροντας παράλληλα δύο νέες σειρές προϊόντων, οι οποίες, αποτελούμενες από μοντέλα-ορόσημα εφοδιασμένα με υψηλές αποδόσεις και τελευταίας λέξης αισθητική, θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες premium δυνατότητες στους νεαρής ηλικίας χρήστες τους. Η έναρξη της στρατηγικής «Διπλή Πλατφόρμα Διπλά ορόσημα» θα σημάνει την αρχή για ένα νέο ταξίδι για τη realme με επιτυχίες και αναγνώριση.

realme-gt-mwc-shangahi.jpg

Η κορυφαία απόδοση, γεννήθηκε για την ανάλογη ταχύτητα

Η νέα σειρά GT θα γίνει αναπόφευκτα η κορυφαία σειρά με τις υψηλότερες επιδόσεις στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων smartphone της εταιρείας, όπως αυτό θα διαμορφωθεί μέσα από τη χάραξη της νέας στρατηγικής της. Ως το νέο ορόσημο της realme, εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 888, η σειρά GT ωθεί τους χρήστες να «κάνουν το άλμα» και να αγκαλιάσουν την τελευταίας λέξης τεχνολογία και τον συνολικά ξεχωριστή εμπειρία που τους προσφέρεται μέσα από τη νέα σειρά προϊόντων.

Προκειμένου να είναι βέβαιο ότι η καινοτόμος απόδοση του επεξεργαστή Snapdragon 888 θα είναι πάντοτε προφυλαγμένη, η σειρά GT θα είναι εκτός των άλλων εξοπλισμένη με το ανοξείδωτο ατσάλι του μηχανισμού ψύξης VC Cooling System. Το νέο αυτό σύστημα ψύξης βελτιώνει περαιτέρω την απόδοση διασποράς της θερμότητας, χάρη στη χρήση ανοξείδωτου χάλυβα εντός του συστήματος ψύξης της συσκευής, βελτιστοποιώντας έτσι τη λειτουργία διάχυσης της θερμότητας, ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση.

Ταυτόχρονα, το realme GT ξεχωρίζει και για τον μοναδικό του σχεδιασμό. Το πρώτο μοντέλο κατασκευασμένο με Dual-tone Vegan Leather, αξιοποιεί δύο διαφορετικά είδη υλικών σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, ώστε να επιτύχει μια αεροδυναμική αίσθηση ταχύτητας η οποία έρχεται να ταιριάξει απόλυτα με τις υψηλές του αποδόσεις. Για να πετύχει το επιθυμητό οπτικό εφέ, η realme πρωτοστάτησε και στην σχεδιαστική καινοτομία, δημιουργώντας με την διαδικασία χύτευσης την προσθήκη ενός ακόμα σχεδίου για το πίσω κάλυμμα και το εσωτερικό πλαίσιο του τηλεφώνου, κάνοντας το δέρμα Vegan να συνταιριάξει άψογα με το σχέδιο που μοιάζει σαν μια μαύρη γυαλιστερή "πίστα αγώνων" και κοσμεί το μοντέλο. Το υλικό Vegan Leather έχει λοιπόν συνολικά αναβαθμιστεί στη 2η γενιά, διαθέτοντας ακόμη πιο φίνα και απαλή αίσθηση αλλά και καλύτερο εφέ χρώματος.

Ως το πρώτο ορόσημο αυτής της νέας εποχής για τη realme, η σειρά realme GT θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 4 Μαρτίου 2021, εμπλουτίζοντας την σειρά Smartphone της εταιρείας και φέρνοντας καινούριες αφορμές για ενθουσιασμό για όλους τους χρήστες στις μεσαίες και υψηλές κατηγορίες smartphone της αγοράς. H realme θα συνεχίσει απτόητη να εκπλήσσει ευχάριστα τους καταναλωτές της προσφέροντάς τους ριζοσπαστικές προτάσεις τεχνολογίας μένοντας πάντα στο πνεύμα καινοτομίας που την χαρακτηρίζει.

Όσο για το πότε θα το δούμε στην ελληνική αγορά, μείνετε συντονισμένοι!

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading