Red Dead Redemption 2: Έρχεται για Stadia και Windows PC στις 5 Νοεμβρίου!

Η "απαίτηση" των gamers έγινε αποδεκτή από την Rockstar Games και σχεδόν 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του για Xbox One και PS4, το Red Dead Redemption 2 θα γίνει διαθέσιμο και για Windows PC από τις 5 Νοεμβρίου 2019!

Σύμφωνα με την εταιρεία, η έκδοση του παιχνιδιού για Windows PC θα φέρει ορισμένες αναβαθμίσεις σε τεχνικό και γραφικό επίπεδο, αλλά και νέες δευτερεύουσες αποστολές και όπλα. Επιπλέον, θα είναι ένας από τους τίτλους που θα δούμε στην πρεμιέρα της game streamin υπηρεσίας Stadia!

Όσοι προπαραγγείλουν το Red Dead Redemption 2 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα λάβουν δωρεάν δύο από τα ακόλουθα παιχνίδια: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Bully: Scholarship Edition, L.A. Noire: The Complete Edition και Max Payne 3: The Complete Edition. Ακόμη, θα λάβουν δωρεάν αναβάθμιση στην premium edition και διάφορα in-game αντικείμενα. Οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν στις 9 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα διατίθεται μέσα από τον Game Launcher της Rockstar Games, από την υπηρεσία Stadia, από το Humble Store, από το Greenman Gaming και από το Epic Games Store, ενώ στην πλατφόρμα Steam θα το δούμε από το Δεκέμβριο.

Ποια είναι η υπόθεση του Red Dead Redemption 2

Αμερική, 1899. Έχει έρθει η αρχή του τέλους για την Άγρια Δύση, καθώς οι εκπρόσωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες παράνομες συμμορίες. Όσοι δεν παραδίνονται ή δεν καταθέτουν τα όπλα, θα εκτελούνται.

Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία στην πόλη Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde τρέπονται σε φυγή. Καθώς οι ομοσπονδιακοί πράκτορες και οι κορυφαίοι κυνηγοί επικυρηγμένων βρίσκονται στα ίχνη τους, η συμμορία πρέπει να ληστεύει και να μάχεται στην άγρια ενδοχώρα της Αμερικής για να επιβιώσει. Οι εσωτερικές τριβές απειλούν να διασπάσουν τη συμμορία και ο Arthur καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τα δικά του ιδανικά ή αν θα μείνει πιστός στη συμμορία που τον ανέθρεψε.

Loading