Ο νέος σχεδιασμός του Gmail διαρρέει καταλάθος από τη Google [Video]

Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη νέα έκδοση του Gmail που μαζί της φέρνει μια ανανεωμένη εμφάνιση και νέες βελτιωμένες λειτουργίες, όπως μαρτυρά το επίσημο video της εταιρείας που δημοσιεύτηκε καταλάθος στο κανάλι της στο YouTube!

Στο επίμαχο video ο Jason Cornwell κάνει τα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης του Gmail. Μόλις η Google αντιλήφθηκε τη "γκάφα" της έσπευσε να περιορίσει την πρόσβαση στο video, μετατρέποντας το σε private· ωστόσο, ένας χρήστης του YouTube είχε προλάβει ήδη να το αναδημοσιεύσει.

Μεταξύ άλλων στη νέα έκδοση του Gmail θα δούμε Φωτογραφίες Προφίλ δίπλα από τις επαφές, ένα ευέλικτο layout που προσαρμόζεται δυναμικά σε κάθε μέγεθος παραθύρου, επιλογές πυκνότητας του κειμένου για αυξημένη αναγνωσιμότητα, δυνατότητα προσαρμογής των περιοχών chat/label, ολοκαίνουρια εμφάνιση για τις συζητήσεις (email threads) αλλά και νέα high definition θέματα.

Η επερχόμενη έκδοση, που ίσως αποτελεί τη μεγαλύτερη αλλαγή του Gmail από όταν πρωτοεμφανίστηκε,  απεικονίζει την προσπάθεια της Google να προσφέρει μια μοντέρνα και απλή εμφάνιση στη λειτουργία email της ιδανική για το μέσο χρήστη.


Gmail Redesign (HD) by TechGear

Loading