Redmi Watch 3, Band 2 και Buds 4 Lite, τα νέα προσιτά wearables της εταιρείας

Εκτός από τη νέα σειρά Redmi K60, η Xiaomi παρουσίασε επίσημα και μια τριάδα νέων wearables, τα Redmi Watch 3, Redmi Band 2 και Redmi Buds 4 Lite που λογικά θα δούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες και στην Ευρώπη μετά το αρχικό λανσάρισμα τους στην Κίνα.

Redmi Watch 3

Το νέο Redmi Watch 3 έρχεται με οθόνη 1.75’’ AMOLED (341ppi, 600nits φωτεινότητα), τετραγωνισμένο καντράν, επιλογή από 200+ watch faces, λειτουργία Always-On, υποστήριξη 121 προγραμμάτων εκγύμνασης και δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας χωρίς σύζευξη με smartphone χάριν στο ενσωματωμένο GPS. Στα κορυφαία χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται η διαρκής παρακολούθησης του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SpO2) και του καρδιακού παλμού, η αδιάβροχη κατασκευή (5ATM), το νέο noise-reduction μικρόφωνο για καλύτερη ποιότητα κλήσεων απευθείας από το smartwatch, αλλά και η βελτιωμένη αυτονομία που μπορεί να φτάσει τις 12 ημέρες.

Η τιμή ορίστηκε για την αγορά της Κίνας στα 499 yuan (περίπου €68).

redmi-band-2.jpg

Redmi Band 2

Κάτι μεταξύ smartwatch και smartband, το νέο fitness gadget διαθέτει οθόνη 1.47’’ (76% μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο), έχει πάχος μόλις 9.99mm και ζυγίζει μόλις 14.9gr! Μπορεί να μην προσφέρει την δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων, αλλά υποστηρίζει 30+ προγράμματα εκγύμνασης, παρακολούθηση καρδιακού παλμού και μέτρηση επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SpO2), ενώ η αυτονομία του μπορεί να φτάσει τις 6 ημέρες με βαριά χρήση.

Η τιμή του Redmi Band 2 ορίστηκε στα 159 yuan (περίπου €21) για την Κίνα.

redmi-buds-4-lite.jpg

Redmi Buds 4 Lite

Τα νέα προσιτά earbuds απευθύνονται σε νεαρούς χρήστες και έρχονται με 12mm driver, βάρος μόλις 3.9gr για κάθε ακουστικό, κεραία Bluetooth 5.3, τεχνολογία smart noise reduction και κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP54 για προστασία από νερό και σκόνη. Η αυτονομία τους μαζί με την θήκη φόρτισης αγγίζει τις 20 ώρες.

Τα Redmi Buds 4 Lite κοστίζουν 149 yuan (περίπου €20) στην Κίνα.

Loading