Resident Evil VIII: Village, ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer

Ωραία τα νέα από την εκδήλωση της Capcom για τους φίλους της σειράς Resident Evil, καθώς η εταιρεία δημοσίευσεη ένα νέο trailer του Resident Evil VIII: Village μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, αποκάλυψε το περίφημο Resident Evil Re:Verse και επιβεβαίωσε πως μέσα στο 2021 θα δούμε στο Netflix την animated σειρά Resident Evil: Infinite Darkness.

Ξεκινώντας από το Resident Evil VIII: Village, οι κάτοχοι του PlayStation 5 μπορούν από τώρα να παίξουν το demo και όλοι μας να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 7 Μαΐου 2021 για να δούμε την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Στο νέο trailer βλέπουμε και την Lady Dimitrescu, το γιγαντιαίο βαμπίρ που θα είναι ο κύριος αντίπαλος του πρωταγωνιστή Ethan Winters.

Σχετικά με το Resident Evil Re:Verse είναι ένα multiplayer που θα περιλαμβάνει διάφορους χαρακτήρες από τον κόσμο του παιχνιδιού (π.χ. Leon Kennedy, Chris Redfield, Jill Valentine), ο καθένας θα έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες και οι gamers θα μπαίνουν σε μάχες μεταξύ ομάδων από 4 έως 6 παίκτες. Θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όσους αγοράσουν το Resident Evil VIII: Village.

Τέλος, η τηλεοπτική anime σειρά Resident Evil: Infinite Darkness που θα προβληθεί μέσα από το Netflix θα επικεντρωθεί στην ιστορία των Claire Redfield και Leon Kennedy.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

Loading