Robocop: Rogue City, νέο trailer και μετάθεση της κυκλοφορίας για τον Σεπτέμβριο

Από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν και είχε γίνει η επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού, είχαμε να δούμε κάτι καινούργιο από το Robocop: Rogue City. Με αφορμή την εκδήλωση Nacon Connect 2023, η εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια ενός νέου trailer που μας δίνει ορισμένα στοιχεία για το gameplay, ενώ επιβεβαίωσε πως μετατέθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας από τον Ιούνιο στον Σεπτέμβριο του 2023.

Στο video βλέπουμε τον Robocop να περιπολεί τους βροχερούς δρόμους του Detroit με αποστολή να εντοπίσει έναν ύποπτο διακινητή ναρκωτικών. Χρησιμοποιεί τα gadgetάκια του για να τον βοηθήσουν στην έρευνα και αφότου βγάλει άκρη, του έρχεται ψηφιακά το ένταλμα σύλληψης. Στη συνέχεια πέφτει επάνω σε διάφορους κακοποιούς και ξεκινά το πιστολίδι, με το χαρακτηριστικό «λοκάρισμα» που θυμόμαστε από τα παιχνίδια Robocop της δεκαετίας του ’90.

Η υπόθεση βασίζεται στις πρώτες τρεις ταινίες και ο πρωταγωνιστής των πρώτων δύο ταινιών, Peter Weller, έχει χαρίσει και πάλι τη φωνή του στον χαρακτήρα.

Το Robocop: Rogue City θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο (δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία) για Windows PC, Xbox Series X/S και PS5.

Loading