Rocket League: Διαρροή αποκαλύπτει σχέδιο πλήρους έκδοσης για Android και iOS

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την ανακοίνωση της Psyonix σχετικά με το Rocket League Sideswipe για Android και iOS, μια διαφορετική έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού που θα είναι ειδικά προσαρμοσμένη για τις mobile συσκευές, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία σκοπεύει να μεταφέρει ολοκληρωτικά το Rocket League σε κάποια φάση στο μέλλον.

Η ένδειξη έρχεται από έγγραφο που διέρρευσε και δημοσιεύθηκε online από την ιστοσελίδα Android Police, το οποίο αναφέρει πως η Epic Games ετοιμάζει έναν νέο client νέας γενιάς που θα φέρει “την πλήρη εμπειρία του Rocket League” σε mobile και άλλες πλατφόρμες με δυνατότητα cross-play και δυνατότητα να συνεχίσεις την πρόοδο σου από οποιαδήποτε οθόνη.

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα στοιχεία που δεν είναι και τόσο ελπιδοφόρα. Καταρχάς, το έγγραφο χρονολογείται από τον Ιούνιο του 2020, επομένως, μπορεί η Epic Games να έχει ακυρώσει τα σχέδια της και αντί της “πλήρους μεταφοράς του Rocket League” να αποφάσισε τελικά τη δημιουργία του Rocket League Sideswipe. Παρόλα αυτά, η beta έκδοση ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021, άρα υπάρχει ακόμα καιρός για να ισχύει όντως ακόμα αυτό το σενάριο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading