Rocket League Sideswipe, έρχεται μέσα στο 2021 σε Android και iOS

Το σπουδαίο Rocket League ετοιμάζεται να κάνει απόβαση στις φορητές συσκευές, καθώς η δημιουργός Psyonix προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του Rocket League Sideswipe, μια ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση που θα δούμε αργότερα μέσα στη χρονιά σε Android και iOS.

Το Rocket League Sideswipe αφήνει τον τρισδιάστατο χαρακτήρα του original και το παιχνίδι παίζεται στις πλευρές σε 2D περιβάλλον. Γι’ αυτόν τον λόγο, το gameplay έχει προσαρμοστεί μόνο σε μάχες 1 vs 1 και 2 vs 2 με διάρκεια μόλις 2 λεπτά. Υπάρχουν κανονικά τα Soccar και Hoops modes, με τις εστίες να έχουν ανυψωθεί στο πρώτο για να δυσκολευτούν κάπως οι gamers, ενώ και το σύστημα διαχείρισης έχει βελτιστοποιηθεί για να είναι εύκολο στις οθόνες αφής.

Δεδομένης της δημοφιλίας του original Rocket League, το Sideswipe αναμένεται ότι θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία στις φορητές συσκευές, εκτός αν το κοινό “ξενερώσει” με τις αλλαγές στο gameplay. Η Psyonix, πάντως, αποφάσισε να μην μεταφέρει αυτούσιο το original σε mobile έκδοση, διότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τους gamers.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading