S.T.A.L.K.E.R. 2: Πρώτο επίσημο trailer για το φιλόδοξο sequel

Το πολύπαθο S.T.A.L.K.E.R. 2 είναι και πάλι στο προσκήνιο, καθώς η δημιουργός GSC Game World παρουσίασε το πρώτο επίσημο trailer του sequel στην εκδήλωση Xbox Games Showcase.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο κόσμος του S.T.A.L.K.E.R. 2 είναι βασισμένος στα όσα ακολούθησαν το 1986 με τη δημιουργία της αποκλεισμένης ζώνης του Chernobyl μετά το πυρηνικό ατύχημα, αλλά αυτή τη φορά έχουν συμβεί και άλλες πυρηνικές καταστροφές που οδήγησαν σε ένα δυστοπικό μέλλον και το κλείσιμο μιας περιοχής που ονομάζεται Zone.

Στο sequel θα μπορούμε να περιηγηθούμε σε έναν πλήρως εξερευνήσιμο ανοικτό κόσμο που σύμφωνα με τους δημιουργούς θα είναι από τους μεγαλύτερους μέχρι σήμερα, ενώ το νέο σύστημα A-Life έχει επανασχεδιαστεί για να υπάρχει δυναμική εξέλιξη της Zone, της κατάστασης που επικρατεί και τον χαρακτήρα των πρωταγωνιστών και των μεταλλαγμένων. Κάθε στιγμή θα συμβαίνει και κάτι καινούργιο στη Zone, το οποίο μπορεί να μην το βλέπεις καν τη δεδομένη στιγμή.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 θα κυκλοφορήσει για Windows PC και Xbox Series X, ενώ θα συμπεριληφθεί στο πακέτο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass στην πρεμιέρα του. Δεν ανακοινώθηκε ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά οι φήμες λένε πως δεν θα το δούμε πριν το 2021.

Loading