Saints Row: The Third Remastered και Automachef διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Με αφορμή την ανακοίνωση του Saints Row στη Gamescom 2021, το Epic Games Store αποφάσισε να μοιράσει εντελώς δωρεάν σε όλους τους χρήστες το Saints Row: The Third Remastered. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι ίσως το κορυφαίο της σειράς, οπότε, αν δεν το είχατε παίξει μέχρι σήμερα, τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το γνωρίσετε και μάλιστα στη remastered έκδοση του. 

Όλη η υπόθεση του Saints Row εξελίσσεται σε δύο πόλεις και στον πόλεμο των συμμοριών και του υποκόσμου για τον έλεγχο των πόλεων αυτών. Οι Saints που είδαμε παραπάνω ντυμένοι στα μοβ είναι αυτή τη στιγμή η ισχυρότερη τοπική συμμορία, και είναι η παράταξη με την οποία στρατεύονται και οι παίκτες του παιχνιδιού. Το Syndicate είναι ένα ευρωπαϊκής προέλευσης πανίσχυρο Συνδικάτο Εγκλήματος που έχει έρθει για να ελέγξει την περιοχή και ήδη έχει απόλυτο έλεγχο του Steelport. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε το Συνδικάτο κάτω από την καθοδήγηση του Philippe Loren και των Kiki DeWynter και Viola DeWynter (που υποδείεται η Sasha Grey) να κάνει στους Saints μία πρόταση που μόνο να αρνηθούν μπορούν. και έτσι αρχίζει ο πόλεμος στο Steelport.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα στις 18:00 ώρα Ελλάδας θα προστεθεί στα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store και το Automachef, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και αυτό μέχρι την επόμενη Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Automachef είναι ένα indie παιχνίδι που επικεντρώνεται στην επίλυση γρίφων με αυτοματισμούς, υπό την έννοια ότι ο gamer θα πρέπει να βρει την καλύτερη δυνατή αλληλουχία κινήσεων για να τους λύσει. Υπάρχουν εκατοντάδες συνδυασμοί που μπορούν να εκτελεστούν με τις υπάρχουσες μηχανές, αλλά το παιχνίδι παροτρύνει τους gamers να δημιουργήσουν και τα δικά τους συστήματα προκειμένου να τα καταφέρουν.

Saints Row: The Third Remastered - [Epic Games Store Link]

Automachef - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading