up_icon
Gadgets Speakers

9 εξαιρετικές επιλογές σε Ακουστικά και Hχεία, από την SalasHeadPhones.gr

23 Μαΐου 2018 Kyriakos Ananiadis

9 εξαιρετικές επιλογές σε Ακουστικά και Hχεία, από την SalasHeadPhones.gr

H SalasHeadPhones.gr έχοντας πολυετή παρουσία στη διάθεση κορυφαίων brands ήχου, παρουσιάζει 9 εξαιρετικές επιλογές σε Ακουστικά και Hχεία.

Η ιδανική παρέα για τους καλοκαιρινούς μήνες!

1MORE Triple Driver ANC Lightning

Πρόκειται για τα βραβευμένα ακουστικά της 1MORE σειράς Triple Driver ANC Lightning. Είναι απόλυτα συμβατά με τις συσκευές της Apple, οι λειτουργίες είναι όλες χωρίς extra μπαταρία καθώς αντλεί ενέργεια από το Ι-Phone ή το I-Pad σας προσφέροντας απεριόριστη αυτονομία για υψηλής ποιότητας ακροάσεις. Διαθέτει έναν ενσωματωμένο ελεγκτή 5 σε 1 που φιλοξενεί όχι μόνο τις συνηθισμένες επιλογές ελέγχου όπως του μικροφώνου, αναπαραγωγής και έντασης ήχου, αλλά και ένα DAC ο οποίος σε συνδυασμό με τον ενεργό διακόπτη ακύρωσης θορύβου (ANC) εξαλείφει τον εξωτερικό θόρυβο.

RHA T20i

Το ζευγάρι ακουστικών RHA σειράς T20i είναι συμβατά μόνο με συσκευές Apple. Δαθέτουν χειροποίητους οδηγούς οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να αναπαράγουν με υψηλή ποιότητα οποιοδήποτε είδος μουσικής, καθώς διαθέτουν ένα ειδικό σύστημα σύστημα φίλτρων που δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσει ο ακροατής το πόσα "μπάσα" ή "πρίμα" θέλει να έχει κατά την αναπαραγωγή ενός μουσικού κομματιού. Τα T20i αποτελούν την "ναυαρχίδα" των RHA in-ear ακουστικών, απομονώνουν εκπληκτικά από τον εξωτερικό θόρυβο, διαθέτουν φοβερή ποιότητα κατασκευής και αποδίδουν σωστά τη στερεοφωνία.

1MORE Triple Driver Over-Ear

Το νέο ζευγάρι ακουστικών της 1MORE σειράς Triple Driver Over-Ear σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο Grammy® Luca Bignardi να προσφέρει άνεση και καταπληκτικό ήχο. O 40mm δυναμικός οδηγός graphere, το κεραμικό tweeter και ο ανακλαστήρας μπάσων, παρέχουν ακριβή μἐσες, βαθύ μπάσο για μια υπερρεαλιστική εμπειρία ακρόασης. Τα κατασκευασμένα από ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου για μεγάλη ανθεκτικότητα και αντίσταση δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάνουν τα Triple Driver Over-Ear κατάλληλα για ταξίδι. Διατίθεται μαζί πολυτελή θήκη μεταφοράς.

Vifa Wi-Fi Copenhagen

Η Δανέζικη Vifa παρουσιάζει στην Ελλάδα το νέο Wi-Fi ηχείο σειράς Copenhagen. Με το ελαφρύ σκανδιναβικό σχεδιασμό, το μεγάφωνο παίζει κομψά μαζί με το περιβάλλον, ενώ γεμίζει το χώρο σας με εξαιρετικό ήχο από σχεδόν οποιαδήποτε μουσική πηγή. Δυνατό σε ένταση, απλό στη χρήση και φορητό, το Copenhagen σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που σας ταιριάζει.

Vifa Elsinki Willow

Το Helsinki είναι ένα φορητό μεγάφωνο υψηλής ποιότητας που προσφέρει ελευθερία κινήσεων. Mικρό και συμπαγές, περιλαμβάνει ισχυρή μπαταρία, σύνδεση Bluetooth και δερμάτινο ιμάντα που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη μουσική σας, όπου κι αν πάτε. Διαθέσιμο σε διάφορους χρωματισμούς.

JAM Transit Micro Sport Buds

Τα ασύρματα Bluetooth ακουστικά της JAM σειράς Transit Micro Sport Buds, είναι ιδανικά στις αθλητικές προπονήσεις και στην συνεχή χρήση. Έχουν αυτονομία 10 ώρες λειτουργίας με μόνο 1 ώρα φόρτιση, είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και διαθέτουν ενσωματωμένα χειριστήρια για καλύτερη χρηστικότητα. Διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα.

1More Quad drive

Tα βραβευμένα ακουστικά της 1MORE σειράς Quad driver διαθέτουν τέσσερις οδηγούς δυναμικού άνθρακα και οι 3εις ισορροπημένoυς βραχίονες οι οποίοι παρέχουν αξεπέραστη δυναμική ισχύ χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα του ήχου.

V-ModaForza Metallo Wireless

Τα νέα ασύρματα V-Moda ακουστικά τύπου in-ear σειράς Forza Metallo Wireless πλέον γεγονός. Πιστοποιημένα από την Japan Audio Society επαναπροσδιορίζουν τον βραβευμένο V-Moda ήχο, χάρη στην απόλυτη εργονομία και ανθεκτικότητα.

AIAIAI TMA-2 Wireless 2

Η AIAIAI προεπιλογή ακουστικών TMA-2 Wireless 2, είναι ο συνδυασμός της νέας ασύρματης στέκας (E05), του ηχείου (S04) και των δερμάτινων over-ear pads (E05) για την μέγιστη απομόνωση από εξωτερικό περιβάλλον για υψηλής ποιότητας ακροάσεις. Η νέα bluetooth στέκα είναι ανθεκτική, ελαφριά και είναι σχεδιασμένη να προσφέρει άνεση, προδιαγραφές που κάνουν τo setup αυτό ιδανικό για μουσικούς παραγωγούς και εκλεπτυσμένους λάτρεις του ήχου.

Δείτε περισσότερα προϊόντα ήχου, εδώ.

Kyriakos Ananiadis

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon