Samsung: Παρουσίασε μνήμη RAM 6GB DDR4 10nm, πιθανότατα για το Samsung Galaxy Note 6

samsung_6gb_ram_1

Στις αρχές Απριλίου σας ενημερώσαμε για την εκκίνηση της μαζικής παραγωγής μνημών 8-gigabit DDR4 DRAM στα 10nm από τη Samsung και τώρα μαθαίνουμε ότι η εταιρεία παρουσίασε επίσημα το module 6GB LPDDR4 DRAM στο πλαίσιο του Samsung Mobile Solutions Forum που έλαβε χώρα στη Shenzhen (Κίνα).

Η χρονική περίοδος που έγινε η αποκάλυψη για το συγκεκριμένο module των 6GB ενισχύει σημαντικά τις φήμες που θέλουν την εταιρεία να το τοποθετεί στο Samsung Galaxy Note 6. Η κατασκευή στην κλίμακα των 10nm εγγυάται μεγαλύτερη απόδοση και ταυτόχρονη μείωση στην κατανάλωση ενέργειας, αν και η συνολική αυτονομία θα εξαρτηθεί σημαντικά και από τα άλλα κομμάτια της συσκευής.

Το Samsung Galaxy Note 6 φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 5.8'' "Slim RGM" AMOLED QHD (2560 x 1440) με γραφίδα, επεξεργαστή 64bit quad-core Qualcomm Snapdragon 823 χρονισμένο στα 2.6GHz, επεξεργαστή γραφικών Adreno 530 GPU, 6GB RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 12MP με τεχνολογία Super O.I.S., αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας και λειτουργικό σύστημα Android N.

[via]

 

Loading