Samsung: Η επίθεση στα Apple fanboys ήταν κομβικής σημασίας για την εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο

samsung_mocks_apple_fanboys

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε παρακολουθήσει ουκ ολίγες διαφημίσεις για τις συσκευές της Samsung όπου γίνεται ξεκάθαρη επίθεση εναντίον των Apple fanboys, κατηγορώντας τους ότι φορούν παρωπίδες και δεν αναγνωρίζουν την ανωτερότητα άλλων προϊόντων, αλλά όπως παραδέχεται τώρα στέλεχος της εταιρείας, στόχος ήταν η δημιουργία ενός δικού της πυρήνα φανατικών οπαδών.

"Ήταν ένα κομβικό σημείο για την εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο. Είχαμε την ευκαιρία να προκαλέσουμε, αφού είμαστε μια Κορεάτικη εταιρεία που άρχισε να αμφισβητεί την μέχρι τότε τάξη πραγμάτων. Είχες Apple fanboys από τη μια να λένε «δε γίνεται αυτό» και τα Samsung fansboys να απαντούν «φυσικά και γίνεται», ξεκινώντας έτσι μια συζήτηση. Αυτού του είδους η τακτική απέδωσε εξαιρετικά για εμάς σε παγκόσμιο επίπεδο"

Δεν είναι καθόλου μεμπτό το γεγονός ότι η Samsung θέλησε (και κατάφερε) να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, αλλά η διαφορά είναι ότι επένδυσε τεράστια ποσά σε διαφημίση για να τα καταφέρει και επέλεξε έναν αμφιλεγόμενο τρόπο προβολής.

Σίγουρα ο πυρήνας των "οπαδών" της δεν έχει (ευτυχώς) τη θέρμη αυτών της Apple και ελπίζουμε να μείνουν έτσι τα πράγματα, γιατί όλοι αυτοί οι ανούσιοι "πόλεμοι" των fanboys έχουν κουράσει...

Οι μ………ς που λενε τα fanboys…(Apple και Android) [Videos]

[via]

Loading