Samsung Exynos 4 Quad, ανακοινώθηκε ο νέος επεξεργαστής, επιβεβαιώθηκε για το Galaxy S III [Update]

H Samsung ανακοίνωσε επίσημα τον νέο επεξεργαστή Exynos 4 Quad, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές συσκευές της εταιρίας (σίγουρα σε κάποιο Galaxy Note, αλλά υπάρχουν πιθανότητες και για το Galaxy S III).

Update: Επιβεβαιώθηκε για το Galaxy S III!

Samsung Exynos 4 Quad Ο νέος επεξεργαστής, γνωστός και ως Samsung Exunos 4212 (τον είχαμε γνωρίσει ως 4412), περιλαμβάνει 4 πυρήνες ARM Cortex A9 χρονισμένους στο 1.4GHz και είναι κατασκευασμένος στα 32nm, ενώ είναι κατά 20% πιο αποδοτικός από τον Exynos 4 Dual (Exynos 4210) που χρησιμοποιείται στο Galaxy S II. Ακόμη, ο κάθε ένας από τους πυρήνες αποκόπτεται όταν δεν χρησιμοποιείται, για μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση της μπαταρίας.

Να σημειωθεί ότι ο Samsung Exynos 4 Quad είναι συμβατός pin-to-pin με τον Exynos 4 Dual, επομένως μπορεί να γίνει πολύ εύκολα η αναβάθμιση, κάτι που φημολογείται για τα Samsung Galaxy Tab 2 10.1 και Samsung Galaxy Note 10.1.

Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε στα παρακάτω videos πληροφορίες για τον Samsung Exynos 4 Quad, αλλά και για τον επόμενης γενιάς Exynos 5 Dual.

[PR]

Loading