Samsung Galaxy F: Παρουσίαση σε κλειστό κύκλο στο CES 2019

Δεν θα μπορούσε να μην φέρει μαζί της το αναδιπλώμενο smartphone στο CES 2019 η Samsung, όχι φυσικά για να το δείξει στο κοινό του Las Vegas, αλλά για να το παρουσιάσει σε κλειστό κύκλο πελατών και συνεργατών της (πάροχοι τηλεπικοινωνιών και εμπορικοί αντιπρόσωποι), έτσι ώστε να αρχίσει η προετοιμασία για το επικείμενο λανσάρισμα του.

Από αυτή την κλειστή παρουσίαση δεν έχουμε προφανώς εικόνα, αλλά τουλάχιστον διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες από υψηλόβαθμο στέλεχος συνεργάτη της Samsung. Ο συγκεκριμένος ισχυρίζεται ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται βελτιστοποιήσεις για το hardware και το λογισμικό, ενώ περιγράφει και την εμπειρία του στη χρήση της συσκευής.

Όταν είναι ξεδιπλωμένο, δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να υποδηλώνει ότι η οθόνη ήταν διπλωμένη. Η χρήση της είναι απίστευτα ομαλή και η Samsung δοκιμάζει τον μηχανισμό για να παραμένουν οι πλευρές ελαφρώς ανασηκωμένες όταν είναι διπλωμένο. Το πρωτότυπο που είδαμε σήμερα αφήνει κάποια σημάδια όταν είναι διπλωμένο, αλλά αυτό θα διορθωθεί στην τελική έκδοση

Υπενθυμίζουμε ότι το Samsung Galaxy F θα διαθέτει μία εξωτερική οθόνη αφής Cover Displayμεγέθους 4.58'' ανάλυσης 1960 x 840 (21:9 αναλογία, 420ppi), εσωτερική αναδιπλώμενη οθόνη αφής 7.3'' ανάλυσης 2152 x 1536 (4.2:3 αναλογία, 420ppi), με την πρώτη μαζική παραγωγή να μη ξεπερνά το 1 εκατ. τεμάχια. Η κυκλοφορία του φημολογείται ότι θα γίνει στα τέλη Μαρτίου σε τιμή €1500+.

[via]

Loading