Samsung Galaxy S10/S10+: Αναμένονται με οθόνες Infinity Display, 3D κάμερα για αναγνώριση προσώπου και in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων

Τι και αν έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S9/S9+ στην αγορά. Οι φήμες για την επόμενη γενιά έχουν αρχίσει ήδη να διαδίδονται, παρότι ένας χρόνος για τον κόσμο της τεχνολογίας μοιάζει με αιώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από προμηθευτές της Samsung στην Νότια Κορέα, η εταιρεία θα κρατήσει το "wow factor" για το αναδιπλώμενο Galaxy X που αναμένεται στο δεύτερο μισό του 2019, ενώ τα Samsung Galaxy S10/S10+ θα αποτελέσουν πιο φυσιολογικές εκδόσεις κοντά στα φετινά μοντέλα.

Αμφότερα αναμένονται με οθόνες Infinity Display (5.8'' και 6.3'') και οι μεγάλες αναβαθμίσεις θα είναι δύο. Η τοποθέτηση ειδικής 3D κάμερας για αναγνώριση προσώπου και ο περίφημος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Σημειώνουν, επίσης, ότι κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα τα δούμε στο Samsung Galaxy Note9 που θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο.

Μπορεί και πάλι οι αλλαγές να είναι φαινομενικά μικρές, παρόλα αυτά, θα αποτελέσουν επιλογή για όλους όσους θα προτιμήσουν μια πιο παραδοσιακή συσκευή σε σύγκριση με το αναδιπλώμενο Galaxy X.

[via]

Loading