Άρχισαν τα όργανα από τον περίφημο και έγκυρο leakster Evan Blass, ο οποίος αποκαλύπτει ορισμένες ζουμερές πληροφορίες για το Samsung Galaxy S10.

Όπως πάντα επέλεξε το Twitter για να πει σύντομα και περιεκτικά ότι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας θα διαθέτει τη νέα Infinity-O οθόνη με την οπή στην επάνω αριστερή γωνία για τη φιλοξενία της εμπρόσθιας κάμερας, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας υπερήχων και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με φακούς standard + wideangle + telephoto.

Οι πληροφορίες του Evan Blass δεν απέχουν και πολύ από αυτά που περιμένουμε να δούμε στο Samsung Galaxy S10, ιδιαίτερα μετά τα αποκαλυπτήρια των νέων οθονών Infinity από την εταιρεία στο συνέδριο SDC 2018, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και το νέο περιβάλλον χρήσης One UI που θα βασίζεται στο Android 9.0 Pie.

Αντιλαμβάνεστε ότι μπαίνουμε σιγά σιγά σε περίοδο αποκαλύψεων για τα smartphones που θα παρουσιαστούν μέσα στο επόμενο τρίμηνο-τετράμηνο, επομένως, να περιμένετε αρκετές διαρροές στο εξής.

[Twitter]

Advertisements