Ακόμα δεν μπήκαμε στο Δεκέμβριο, βρισκόμαστε σχεδόν τρεις μήνες μακριά από την παρουσίαση του Samsung Galaxy S10, αλλά ήδη διάφορες εκδόσεις του περνούν από οργανισμούς πιστοποίησης και πληθαίνουν οι διαρροές για τα χαρακτηριστικά τους.

Στη Ρωσία πέρασαν από την αρμόδια αρχή πιστοποίησης τα μοντέλα SM-G975F / DS SM-G975F / SM-G975X που αντιστοιχούν στις διάφορες εκδόσεις του Samsung Galaxy S10 Plus, ενώ το μοντέλο SM-G970 αντιστοιχεί στο Samsung Galaxy S10.

Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, φημολογούνται οθόνες 6.4'' και 6.7'' (αρκετά πιθανό), επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 8150 ή Exynos 9820 ανάλογα με την περιοχή (99% σίγουρο), μνήμη RAM έως 12GB (ακούγεται ακραίο) και αποθηκευτικός χώρος έως 512GB (άνετα).

Στις κάμερες περιμένουμε dual πίσω με οπτικό zoom / single μπροστά για το πιο προσιτό μοντέλο (Lite;), dual πίσω με οπτικό zoom / dual μπροστά για το βασικό μοντέλο, triple πίσω με ευρυγώνιο φακό και οπτικό zoom / dual μπροστά με ευρυγώνιο φακό για το αμέσως επόμενο μοντέλο και quadruple πίσω με αισθητήρα ToF για 3D χαρτογράφηση και AR / dual μπροστά για το μοντέλο με κεραία 5G που θα κυκλοφορήσει αργότερα με κεραμική πλάτη.

Αυτά για την ώρα, αλλά σαφέστατα περιμένουμε διαρκώς νέες πληροφορίες τώρα που άνοιξε ο χορός.

[1, 2, 3]

Advertisements