Samsung Galaxy S11: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν εξογκωμένο camera module

Στις αρχές Οκτωβρίου ήταν η ιστοσελίδα Phonearena που προχώρησε στη δημιουργία concept εικόνων για το Samsung Galaxy S11, αλλά σήμερα ήρθε η σειρά του OnLeaks να δημοσιεύσει renders της επόμενης ναυαρχίδας της κορέατικης εταιρείας, βασισμένος σε πολύ αξιόπιστες πηγές.

Στο παρελθόν, ο OnLeaks έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόπιστος στις διαρροές του, επομένως, μπορούμε να δώσουμε αρκετές πιθανότητες στον σχεδιασμό που βλέπουμε. Ξεχωρίζει ιδιαίτερα το εξόγκωμα της πίσω κάμερας, ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο σε κάθετη διάταξη στο πίσω μέρος και επάνω αριστερά, όπου φιλοξενούνται 5 αισθητήρες.

Στην πρόσοψη παρατηρούμε μεγάλη οθόνη 6.7’’ με ελάχιστα bezels, κυρτές γωνίες και οπή κεντρικά επάνω για την εμπρόσθια selfie κάμερα. Φυσικά, απουσιάζει η υποδοχή 3.5mm για ακουστικά και στο κάτω μέρος υπάρχει υποδοχή USB Type-C (και) για αυτόν τον σκοπό. Οι διαστάσεις που μας δίνει ο leakster είναι 161.9 x 73.7 x 7.8 -8.9mm και η κατασκευή συνδυάζει γυαλί και μέταλλο. Αν κάνουμε μια σύγκριση με τις εκτιμήσεις του Phonearena, στο νέο σχεδιασμό που βλέπουμε υπάρχει ένας επιπλέον αισθητήρας κάμερας στο πίσω μέρος.

Μια πρώτη εκτίμηση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι οθόνη 6.7'' Infinity-O Super AMOLED FHD+, επεξεργαστής octa-core Qualcomm Snapdragn 865, 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικός χώρος, κύριος αισθητήρας 108MP στην πίσω κάμερα + ultrawide + telephoto (5x οπτικό zoom) + macro + depth, εμπρόσθια κάμερα 32MP, in-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μεγαλύτερου μεγέθους, έκδοση με 5G, λειτουργικό σύστημα Android 10 με One UI 2.0 και μπαταρία 4000mAh με φορτιστή 45W.

Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τα παραπάνω, καθότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε με ασφάλεια. Τουλάχιστον, όμως, αρχίζουμε να σχηματίζουμε μια εικόνα για το Samsung Galaxy S11 που ίσως δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.


Loading