Samsung Galaxy S20+/Ultra: Με κάθε προπαραγγελία δωρεάν τα Galaxy Buds+ σε ορισμένες χώρες

Είναι αλήθεια ότι ο Evan Blass δεν είναι τόσο ενεργός όσο τα προηγούμενα χρόνια στο κομμάτι των διαρροών, αλλά πάντοτε οι αποκαλύψεις του έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω του πολύ έγκυρου παρελθόντος του.

Αυτή τη φορά, ο evleaks αποκαλύπτει πως με κάθε προπαραγγελία των Samsung Galaxy S20+ και Samsung Galaxy S20 Ultra, για τα οποία παρεμπιμπόντως γνωρίζουμε ήδη τα πάντα, η Samsung σκοπεύει να προσφέρει δωρεάν τα νέα ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds+, που προφανώς θα δούμε στο Unpacked Event της 11ης Φεβρουαρίου 2020. Δεν έχει γίνει γνωστό, πάντως, αν αυτό το promo θα ισχύσει για όλες τις χώρες, καθώς σε κάποιες θα προσφέρονται όντως εντελώς δωρεάν, ενώ σε κάποιες άλλες ίσως τα δίνουν με κάποια μεγάλη έκπτωση.

Σε ό,τι αφορά τα Samsung Galaxy Buds+, το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι θα προσφέρουν πάνω από 12 ώρες αυτονομία με μία φόρτιση, θα διαθέτουν 4 μικρόφωνα για καλύτερη αναγνώριση φωνητικών εντολών, αλλά δεν θα υποστηρίζουν τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (active noise cancelation - ACN).

[via]

Loading