Samsung Galaxy S5 μαζί με νέο Galaxy Gear κατά το Μάρτιο ή Απρίλιο σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της εταιρείας

galaxy-s5-with-plastic-body-and-faux-leather

Καλές οι φήμες και οι εικασίες, αλλά ακόμα καλύτερες οι επίσημες πληροφορίες, πόσω μάλλον όταν προέρχονται από την αντιπρόεδρο του τμήματος mobile της Samsung. Σύμφωνα με δηλώσεις της Lee Young Hee στο Bloomberg, το Samsung Galaxy S5 θα παρουσιαστεί κατά τον Μάρτιο ή Απρίλιο και θα συνοδευτεί από το δεύτερης γενιάς smartwatch Galaxy Gear που θα είναι σίγουρα πιο συμμαζεμένο κατασκευαστικά και με πιο αναβαθμισμένες λειτουργίες (θερμιδομετρητής, παλμογράφος κ.ά.).

Σε ό,τι αφορά το Galaxy S5, η Lee επιβεβαίωσε ότι θα διαφέρει αρκετά από τα προηγούμενα σε μέγεθος οθόνης και σχεδιασμό, ενώ παραδέχτηκε ότι το Galaxy S4 δεν πούλησε όσο περίμενε η εταιρεία επειδή οι καταναλωτές δεν αντιλήφθηκαν κάποια ιδιαίτερη φυσική διαφορά σε σύγκριση με το Galaxy S III. Ακόμη, άφησε να εννοηθεί ότι το Galaxy S5 θα διαθέτει το ψευδο-δερμάτινο κάλυμα που γνωρίσαμε στο Galaxy Note 3.

Από τα λεγόμενα της δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα για το αν θα δούμε επιτέλους μεταλλικό smartphone από τη Samsung (μάλλον το αντίθετο), όπως επίσης δεν επιβεβαίωσε τις φήμες για αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων ή ίριδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε πολλά να πούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[via]

Loading