Samsung Galaxy S7/S7 Edge: Στα $255 το κόστος κατασκευής, δύσκολη η επισκευή και video με...βασανιστήρια

samsung-galaxy-s7_water

Τα Samsung Galaxy S7 / S7 edde έχουν μπει στη ζωή μας από την προηγούμενη Παρασκευή 11 Μαρτίου και εξακολουθούν να μας έρχονται νέες πληροφορίες σχετικά με την αντοχή τους, το κόστος κατασκευής και τη δυνατότητα επισκευής, χάριν στις SquareTrade, IHS και iFixit.

Η πρώτη πραγματοποίησε δοκιμές για να ελέγξει την ανθεκτικότητα τους σε πτώσεις και σε νερό, χρησιμοποιώντας δύο νέα robots. Το Deep Water DunkBot για βύθιση της συσκευές στο 1.5m για 30 λεπτά και το TumbleBot για επαναλαμβανόμενες πτώσεις και "φυσιολογικά" χτυπήματα.

Η δεύτερη (IHS) υπολόγισε το κόστος κατασκευής με βάση τα "σωθικά" και τη διαδικασία παραγωγής, αναφέροντας ότι δεν ξεπερνά τα $255 (περίπου €230). Η τιμή πώλησης στην Ελλάδα είναι €729.

Τέλος, το iFixit πραγματοποίησε τις καθιερωμένες "εγχειρήσεις" και αναφέρει ότι τα διάφορα εξαρτήματα δεν είναι κολλημένα επάνω στην κεντρική πλακέτα (όπως στο Galaxy S6), ωστόσο, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φτάσει κανείς στο εσωτερικό της συσκευής αφού απαιτείται η αποκόλληση του πίσω τζαμιού.

 

Loading