Samsung Galaxy S8: Ξεπέρασε τα 5 εκατ. πωλήσεις μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα κυκλοφορίας

Το καταναλωτικό κοινό δεν πτοήθηκε από το φιάσκο με τις μπαταρίες του Samsung Galaxy Note 7 και η κορεάτικη εταιρεία αποδεικνύει ότι μπορεί να ξεπεράσει τόσο μεγάλες κρίσεις μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αδιαμφισβήτητα τα Samsung Galaxy S8/S8+ είναι εξαιρετικά smartphones, ωστόσο, δεν περιμέναμε ότι θα τα πήγαιναν τόσο καλά μόλις λίγους μήνες μετά.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας, τα Samsung Galaxy S8/S8+ έχουν ξεπεράσει τα 5 εκατ. πραγματικές πωλήσεις στις χώρες όπου διατίθενται από την 21η Απριλίου μέχρι σήμερα, ενώ οι αποστολές στους μεταπωλητές και τους παρόχους έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατ. Πρόκειται για το κορυφαίο λανσάρισμα στην ιστορία της Samsung, με τα νούμερα να είναι αυξημένα κατά 20-30% σε σύγκριση με αυτά των Samsung Galaxy S7/S7 edge.

Ταυτόχρονα, οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι πωλήσεις θα εκτοξευθούν στα τέλη Μαΐου με το λανσάρισμα των συσκευών σε περισσότερες από 120 χώρες (ανάμεσα τους και η Κίνα) και κάνουν λόγο για 50-60 εκατ. πωλήσεις μέχρι το τέλος του 2017.

 

[via]

Loading