Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: Το ανθεκτικό tablet που φέρνει design, επιδόσεις και αυτονομία σε δύσκολα επαγγελματικά περιβάλλοντα


Η εταιρεία που είναι γνωστή για τις καταναλωτικές συσκευές της, ταυτόχρονα ασχολείται πολύ ενεργά και με τις συσκευές που αφορούν τους επαγγελματίες που εργάζονται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες (π.χ. εργοτάξια, εξωτερικοί χώροι κλπ.).

Η τελευταία πρόταση της εταιρείας είναι το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro, ένα ανθεκτικό tablet που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα αυτών των χρηστών προσφέροντας τους υψηλές επιδόσεις και μεγάλη ανθεκτικότητα, χωρίς να παραμελεί τον σχεδιασμό, την εργονομία, την λειτουργικότητα, την ασφάλεια και, φυσικά, την φορητότητα.

Με λεπτό σώμα που μπορείς να μεταφέρεις και να χρησιμοποιήσεις με άνεση οπουδήποτε, ένα εύκολο στην χρήση και την κατανόηση περιβάλλον χρήσης, προηγμένο σύστημα ασφαλείας για βιομετρικό ξεκλείδωμα είτε με δακτυλικό αποτύπωμα, είτε με αναγνώριση προσώπου για να μην χρειάζεται να το αγγίξεις, αλλά και με δυνατότητα χρήσης της οθόνης φορώντας γάντια* ή με γραφίδα S Pen!

samsung-galaxy-tab-active4-pro-adv.jpg

Ανθεκτική και Ασφαλής Κατασκευή

Το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro είναι σχεδιασμένο εσωτερικά και εξωτερικά με σκοπό να προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα και ασφάλεια σε δύσκολες συνθήκες. Είναι πιστοποιημένο στα πρότυπα IP68** και MIL-STD-810H*** για προστασία από νερό (1.5m για έως 30 λεπτά), σκόνη, πτώσεις από 1m, απότομες αλλαγές τάσης, υγρασία και ακραίες θερμοκρασίες, ενώ η 10.1’’ οθόνη φέρει επικάλυψη Corning Gorilla Glass 5 που είναι ιδιαίτερα ανθεκτική απέναντι σε γρατζουνιές.

Η υψηλή ανθεκτικότητα δεν μεταφράζεται σε μειωμένη λειτουργικότητα της οθόνης, καθώς ο χρήστης μπορεί να την χρησιμοποιεί με ακρίβεια φορώντας τα γάντια του ή με την βοήθεια της γραφίδας S Pen που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο και είναι εξίσου πιστοποιημένη στο πρότυπο IP68**. Παράλληλα, το ξεχωριστό φυσικό Ενεργό πλήκτρο σου επιτρέπει να ανοίγεις τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς πιο συχνά με ένα πάτημα, ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη. Ομολογουμένως πρόκειται για πάρα πολύ χρήσιμες λύσεις για όσους εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους και δομές Υγείας.

samsung-galaxy-tab-active4-pro-adv-1.jpg

Ισχυρό Hardware και Υψηλή Απόδοση

Με το Galaxy Tab Active4 Pro εξασφαλίζεται απρόσκοπτη εμπειρία ταυτόχρονης χρήσης πολλών εφαρμογών (multitasking) χάριν στον ισχυρό octa-core επεξεργαστή και την δυνατότητα για αποθηκευτικό χώρο microSD έως 1TB. Επιπλέον, οι ενσωματωμένες κεραίες WiFi 6, Bluetooth 5.2, GPS, NFC και 5G προσφέρουν στον χρήστη την δυνατότητα να είναι συνδεδεμένος με όλα όσα χρειάζεται για την εργασία του απ’ όπου και αν βρίσκεται, ενώ οι κάμερες 13MP f/1.9 (πίσω) και 8MP f/2.0 (μπροστά) δίνουν λύση για on-site φωτογραφίες και τηλεδιασκέψεις.

Για όσους κινούνται επαγγελματικά μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, αξίζει να σημειώσουμε πως το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro υποστηρίζει την λειτουργία Samsung DeX που δίνει στο tablet την εμπειρία υπολογιστή όταν το συνδέσεις με εξωτερική οθόνη, mouse και πληκτρολόγιο!

samsung-galaxy-tab-active4-pro-adv-3.jpg

Μεγάλη Αυτονομία και λειτουργία «Χωρίς Μπαταρία»

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από υψηλή αυτονομία. Η Samsung γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικός είναι αυτός ο τομέας για τους επαγγελματίες σε εξωτερικούς χώρους, γι’ αυτό επέλεξε να τοποθετήσει μπαταρία χωρητικότητας 7600mAh που βγάζει με άνεση μια ημέρα έντονης χρήσης της συσκευής. Παράλληλα, φρόντισε να είναι αποσπώμενη και να προσφέρει δυνατότητα φόρτισης τόσο μέσω USB-C, όσο και μέσω των POGO pins****.

Το κερασάκι στην τούρτα δεν είναι άλλο από τη λειτουργία «Χωρίς Μπαταρία». Αυτό σημαίνει πως μπορείς να χρησιμοποιείς το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro χωρίς να έχεις τοποθετημένη την μπαταρία του! Ιδανική επιλογή για όσους εργάζονται σε υψηλές θερμοκρασίες, καθώς μπορούν να «ξεκουράσουν» την μπαταρία και να χρησιμοποιήσουν το tablet τους απλά συνδέοντας το σε μια πηγή ενέργειας.

Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι μια καλή επιλογή για τον επαγγελματία χρήστη!

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

* Η ευαισθησία στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό των γαντιών.

**Η συσκευή έχει πιστοποιήσεις IP68 και IPX5 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ο βαθμός αντοχής στη σκόνη ελέγχεται σε εργαστηριακές συνθήκες από τρίτους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγιστη διάμετρος 0,05 mm)/κυβικό μέτρο εμφυσήθηκαν σε δοκιμαστικό θάλαμο που στεγάζει τη συσκευή (η πίεση αέρα μέσα σε αυτή διατηρείται κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Αξιολόγηση IP6X. Η αντοχή στη σκόνη ίσως διαφέρει ανάλογα τις συνθήκες χρήσης. Η βαθμολογία αντοχής στο γλυκό νερό βασίζεται στις συνθήκες: εκτόξευση νερού από σωλήνα ακροφυσίου 6,3 mm, 12,5 L/min για 3 λεπτά (IPX5) και βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά (IPX8). Δεν συνιστάται χρήση σε παραλία, πισίνα.

***Συμβατό με στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ, MIL-STD-810H. MIL-STD-810H: τυποποιημένη μορφή δοκιμών σχεδιασμένη από τον στρατό των ΗΠΑ για την αξιολόγηση περιορισμών της συσκευής.

****Βάση φόρτισης POGO πωλείται χωριστά.

Loading