Samsung Galaxy Z Flip: Εντυπωσιακά renders για το νέο αναδιπλούμενο smartphone

Η σειρά Samsung Galaxy S20 θα είναι αυτή που θα απασχολήσει περισσότερο τον τελικό καταναλωτή στο Unpacked Event της 11ης Φεβρουαρίου 2020, αλλά οι φίλοι της τεχνολογίας περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και τα αποκαλυπτήρια του νέου αναδιπλούμενου smartphone της εταιρείας.

Η ονομασία του θα είναι πιθανότατα Samsung Galaxy Z Flip και ήδη η ιστοσελίδα LetsGoDigital έχει φροντίσει να δημιουργήσει πολύ εντυπωσιακά concept renders για τον clamshell σχεδιασμό του. Παράλληλα, ο Max Weinbach από την ιστοσελίδα XDA-Developers αποκαλύπτει ορισμένα χαρακτηριστικά της συσκευής, όπως ότι έχει τοποθετηθεί πλαστικό επίστρωμα επάνω στο εξαιρετικά λεπτό γυαλί της οθόνης για έξτρα προστασία, έτσι ώστε να φθείρεται αυτό και όχι η οθόνη σε περίπτωση γρατζουνιάς.

Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την ώρα, αλλά φημολογείται πως θα χρησιμοποιηθεί ο περυσινός επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 855 έτσι ώστε να κρατηθεί το κόστος πιο χαμηλά σε σύγκριση με το Galaxy Fold, ενώ για τη μπαταρία ακούγεται πως θα έχει χωρητικότητα 3300mAh.

[via]

Photo Gallery

Loading