Scorn: Το ατμοσφαιρικό horror adventure για Xbox Series X και PC

Ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που αποκαλύφθηκε στο πρώτο Xbox 20/20 είναι και το Scorn της Ebb Software. Το στούντιο από τη Σερβία παρουσίασε το πρώτο trailer για το ατμοσφαιρικό first-person horror adventure που είναι εμπνευσμένο από τα έργα των ζωγράφων H.R. Giger and Zdzisław Beksiński, των συγγραφέων Franz Kafka και Jorge Luis Borges, αλλά και των σύγχρονων τοτέμ της σκηνοθεσίας David Lynch και David Cronenberg.

scorn-1.jpg

Η ανάπτυξη του Scorn ξεκίνησε το 2014 και πέρασε από μια επιτυχημένη σειρά χρηματοδότησης μέσω Kickstarter και μέσω εξωτερικών επενδυτών για να καταλήξουν οι δημιουργοί σε συμφωνία με τη Microsoft ώστε να στηρίξει το project, χωρίς όμως να έχει λόγο στην πορεία της εξέλιξης του. Σημειώστε ότι ο publisher είναι το Humble Bundle, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο το παιχνίδι να μην είναι διαθέσιμο μέσα από το κατάστημα του! Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και το αρχικό πλάνο είναι να κυκλοφορήσει για Xbox Series X και Windows PC.

Στο παιχνίδι οι gamers θα ασχοληθούν με την εξερεύνηση ενός κόσμου που μοιάζει με όνειρο, κάθε τοποθεσία κρύβει τα δικά της μυστικά, τη δική της ιστορία, τους δικούς της χαρακτήρες και γρίφους, ενώ αναμένεται μπόλικη βία, τρόμος και γενικά μια αίσθηση κακού. Το περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον!

Loading