Sex.com, το νέο Pinterest για πορνό!

Μετά την τεράστια επιτυχία του Pinterest που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να μπει στη λίστα των δημοφιλέστερων κοινωνικών δικτύων στον κόσμο, έρχεται μια νέα ιστοσελίδα με παρόμοια εμφάνιση και concept αλλά κάπως πιο εξειδικευμένο περιεχόμενο...

Ο λόγος για το Sex.com, το ακριβότερο domain name που πουλήθηκε ποτέ έναντι του εξωφρενικού ποσού των $13 εκατομμυρίων ή αλλιώς το νέο Pinterest για πορνό! Οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώνουν και να παρακολουθούν τις φωτογραφίες ή τα video της επιλογής τους, ενώ υπάρχει ειδική επιλογή που να εμφανίζει μόνο τα τελευταία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Sex.com:

"Το 97% των λογαριασμών του Pinterest ανήκει σε γυναίκες και οι περισσότερες φωτογραφίες που αναρτώνται δεν ενδιαφέρουν σχεδόν καθόλου τους άντρες. Το Pinterest δεν επιτρέπει φωτογραφίες για ενήλικες και συνεπώς θεωρήσαμε μια καλή ευκαιρία να προσφέρουμε μια τέτοιου είδους υπηρεσία.

Το Sex.com ενώνει τους λάτρεις του πορνό από όλο τον κόσμο παρέχοντας τους τη δυνατότητα να μοιράζονται τα αγαπημένα τους video και φωτογραφίες με άλλους χρήστες με κοινά ενδιαφέροντα και γούστα. Καλή διασκέδαση στο Sex.com!

[πηγή venturebeat]
Loading