Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, έρχεται στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου 2021

H Disney ανακοίνωσε ότι η ταινία της Marvel Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings θα κυκλοφορήσει επίσημα στην υπηρεσία Disney+ στις 12 Νοεμβρίου 2021, συνοδευόμενη από πλούσιο επιπρόσθετο περιεχόμενο.

H ταινία Jungle Cruise έρχεται να ενθουσιάσει περισσότερο τους συνδρομητές της υπηρεσίας Disney+, καθώς θα προστεθεί εξίσου στη βιβλιοθήκη των ταινιών, όπως επίσης και οι τίτλοι Home Sweet Home Alone, Disney’s Olaf Presents, Disney and Pixar’s Ciao Alberto, τα πρώτα πέντε επεισόδια από τη δεύτερη σεζόν του The World According to Jeff Goldblum from National Geographic, Star Wars Special Look και Marvel Special Look.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η ταινία Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings με την κυκλοφορία της αποτέλεσε την πιο γρήγορη ταινία που κέρδισε 100 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ φέτος.

Στην ταινία Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings πρωταγωνιστούν οι Simu Liu, Awkwafina, Meng'er Zhang, Fala Chen, Florian Munteanu, Benedict Wong, Michelle Yeoh, Ben Kingsley, και οTony Leung. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Destin Daniel Cretton, ο οποίος έγραψε την ταινία μαζί με τον Andrew Lanham και τον Dave Callaham.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading