Silent Hill: Townfall, το νέο παιχνίδι της σειράς από τις No Code και Annapurna

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, η Konami «ξεμπούκωσε» για τα καλά στην εκδήλωση Silent Hill Transmission. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι η Bloober Team εργάζεται επάνω στο remake του Silent Hill 2, ενώ οι No Code Studios και Annapurna Interactive ετοιμάζουν το ολοκαίνουργιο Silent Hill: Townfall! Δεν τελειώνουν, όμως, εδώ οι ανακοινώσεις, καθώς επιβεβαιώθηκε νέα ταινία με τίτλο Return to Silent Hill, το διαδραστικό project Silent Hill: Ascension και το ακόμα πιο μυστηριώδες Silent Hill f.

Σχετικά με το Silent Hill: Townfall, η ανάπτυξη δόθηκε στην No Code Studios που είναι γνωστή κυρίως για τα puzzle-adventures Stories Untold και Observation, επομένως, η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία τόσο από ανθολογίες τρόμου σε επεισόδια, όσο και από sci-fi thrillers μεγάλης κλίμακας. Από την άλλη, η Annapurna Interactive δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς μας έχει δώσει πολλά διαμαντάκια τα τελευταία χρόνια (What Remains of Edith Finch, Stray).

Μην περιμένετε να μάθετε πολλά στην παρούσα φάση του Silent Hill: Townfall, μιας και το trailer είναι αρκετά φειδωλό σε αποκαλύψεις. Ακούγεται, βέβαια, μια φωνή να τονίζει πως «ήρθες εδώ για να τιμωρηθείς» και υπάρχει ένας αχταρμάς σκόρπιων εικόνων για να φτιάξει την γνωστή τρομερή ατμόσφαιρα των Silent Hill games.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής.

Loading